cpiona

  • ۰
  • ۰

تحقیق درمورد شکر و جایگزینهای آن 68 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 68

شربت‌ ذرت‌ حاوی‌ فروکتوز بالا (HFCS)

این‌ شربت‌ که‌ در انگلستان‌ ایزو فروکتوز و در کانادا گلوکز / فروکتوز نامیده‌ می‌شودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌های‌ ذرت‌ می‌شود که‌ پردازش‌ آنزیمی‌ روی‌ آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوکز آن‌ به‌ فروکتوز تبدیل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ ترکیب‌ شده‌ است‌تا شیرینی‌ مطبوعی‌ را ایجاد کند. در ایالات‌ متحده‌، HFCS ماده‌ای‌ است‌ که‌ عموماً به‌ جای‌شرک‌ مورد استفاده‌ واقع‌ می‌شود و در بیشتر غذاها و نوشیدنی‌های‌ پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشیدنی‌های‌ غیرالکلی‌، ماست‌، نان‌ صنعتی‌، کلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگی‌.

متداول‌ترین‌ انواع‌ این‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55 (که‌ بیشتر در نوشیدنی‌های‌ غیر الکلی‌ وجوددارد)، تقریباً 55% فروکتوز و 45% گلوکز دارد؛ و HFCS42 (که‌ در بسیاری‌ از غذاها و غذاهای‌پخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقریباً 90% فروکتوز 10% گلوکز دارد و در مقادیر کم‌ در مواردخاص‌ کاربرد دارد اما بیشتر برای‌ ترکیب‌ با HFCS42 استفاده‌ می‌شود تا HFCS55 را تولید کند.

روندی‌ که‌ توسط‌ آن‌ HFCS تولید می‌شود اولین‌ بار توسط‌ ریچارد اووف‌ و ارل‌ پی‌ کوی‌ درسال‌ 1957 اختراع‌ شد. روند تولید صنعتی‌ آن‌ توسط‌ دکتر تاکاساکی‌ در آژانس‌ بین‌المللی‌فناوری‌ و علوم‌ صنعتی‌ وزارت‌ تجارت‌ بین‌المللی‌ و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌های‌ 1970-1965اصلاح‌ شد. HFCS به‌ سرعت‌ در بسیاری‌ از غذاها و نوشیدنی‌های‌ غیر الکلی‌ بین‌ سال‌های‌1975 تا 1985 در ایالات‌ متحده‌ به‌ کار برده‌ شد.

شیرینی‌ 55 HFCS قابل‌ مقایسه‌ با قند (ساکاروز)، یک‌ دی‌ ساکارید از فروکتوز و گلوکز است‌.این‌ ویژگی‌ باعث‌ مفید بود آن‌ جهت‌ تولیدکنندگان‌ مواد غذایی‌ می‌شود تا آن‌ را جایگزین‌ساکاروز در نوشیدنی‌های‌ غیرالکلی‌ و غذاهای‌ پردازش‌ شده‌ کنند. HFCS90 شیرین‌تر ازساکارروز است‌؛ HFCS42 شیرینی‌ کمتری‌ نسبت‌ به‌ ساکاروز دارد.

استفاده‌ از آن‌ به‌ جای‌ شکر:

از زمان‌ عرضه‌ این‌ شربت‌، HFCS جای‌ گزین‌ شکر در بسیاری‌ از غذاهای‌ پردازش‌ شده‌ درآمریکا شده‌ است‌. مهم‌ترین‌ دلایل‌ آن‌ عبارتنداز: HFCS تا حدی‌ در آمریکا ارزان‌تر است‌ که‌درنتیجه‌ شامل‌ بوده‌ هر دوی‌ ذرت‌ و شکر در آن‌ است‌. از اواسط‌ دهة‌ 90 میلادی‌ دولت‌فدرال‌ آمریکا به‌ پرورش‌ دهندگان‌ ذرت‌ تا 40 میلیون‌ دلار سوبسید دارد.

HFCS راحت‌تر قابل‌ ترکیب‌ کردن‌ و حمل‌ ونقل‌ است‌ زیرا یک‌ مایع‌ است‌.

مقایسه‌ آن‌ با شرکت‌ نیشکر و چغندر قند: شکر نیشکر و چغندر قند هر دو نسبتاً ساکاروزخالص‌ هستند. اگرچه‌ گلوکز و فروکتوز که‌ دو جزء HFCS هستند، مونهوساکارید هستند، اماساکاروز یک‌ دی‌ ساکارید است‌ که‌ از گلوکز و فروکتوز تشکیل‌ شده‌ که‌ با هم‌ با پیوندی‌نسبتاً ضعیف‌ ترکیب‌ گلیکوسیدیک‌ را تشکیل‌ می‌دهند. نیک‌ مولکول‌ ساکاروز (با فرمول‌شیمیایی‌ C12H22011 می‌تواند به‌ یک‌ مولکول‌ گلوکز به‌ علاوه‌ یک‌ مولکول‌ فروکتوز در محیط‌اسیدی‌ نسبتاً ضعیف‌ شکسته‌ شود. ساکاروز در مدت‌ هضم‌ به‌ فروکتوز و گلوکز از طریق‌آنزیم‌ سوکراز شکسته‌ میشود که‌ بدین‌ ترتیب‌ بدن‌ میزان‌ شکست‌ ساکاروز را مرتب‌می‌کند. بدون‌ این‌ مکانیسم‌ تنظیم‌، بدن‌ کنترل‌ کمتری‌ بر میزان‌ جذب‌ شکر در جریان‌ خون‌دارد.

این‌ حقیقت‌ که‌ ساکاروز مرکب‌ از گلوکز و فروکتوز است‌ به‌ لحاظ‌ شیمیایی‌ باعث‌ مشکل‌شده‌ مقایسه‌ آن‌ با نیشکر و HFCS می‌شود. ساکاروز، گلوکز و فروکتوز مولکول‌های‌منحصر به‌ فرد و مجزایی‌ هستند. ساکاروز به‌ مونوساکریدهای‌ سازنده‌ خود تقسیم‌می‌شود (فروکتوز و گلوکز) البته‌ در محیط‌های‌ اسیدی‌ ضعیف‌ و به‌ وسیله‌ روندی‌ با نام‌تغییر. همین‌ روند دمر معده‌ نیز روی‌ می‌دهد و همچنین‌ در روده‌ کوچک‌ درمدت‌ هضم‌ وشکست‌ ساکاروز به‌ فروکتوز و گلوکز افراد دارای‌ کمبود ساکاروز نمی‌توانند ساکاروزرا هضم‌ کنند و بنابراین‌ عدم‌ تحمل‌ ساکاروز را از خود بروز می‌دهند. ساکاروز تقریباً 4kcalانرژی‌ در هر گرم‌ دارد، در حالی‌ که‌ HFCS تقریباً 3kcal در هر گرم‌ دارد، زیرا HFCS حدوداً 25% آب‌دارد.

عسل‌: عسل‌ ترتیبی‌ از انواع‌ مختلف‌ شکر، آب‌ و مقادیر کمی‌ ترکیبات‌ دیگر است‌. عسل‌معمولاً دارای‌ مقدار فروکتوز /گلوکزی‌ مشابه‌ HFCS55 است‌ و همچنین‌ شامل‌ مقداری‌ساکاروز و دیگر شکرها می‌شود. همانند HFCS، عسل‌ شامل‌ آب‌ و تقریباً 3kcal در هر گرم‌می‌شود. به‌ علت‌ قیمت‌ کم‌ و داشتن‌ مقادیر مشابه‌ شکر، HFCS به‌ طور غیرقانونی‌ به‌ جای‌شکر به‌ کار برده‌ شده‌ است‌. در نتیجه‌، باید به‌ بررسی‌ مقدار پروتئین‌های‌ مورد استفاده‌ درHFCS و عسل‌ پرداخت‌.

تولید: شربت‌ ذرت‌ با فروکتوز بالا توسط‌ چرخ‌ کردن‌ ذرت‌ و تبدیل‌ آن‌ به‌ نشاسته‌، سپس‌پردازش‌ نشاسته‌ برای‌ به‌ دست‌ آوردن‌ شربت‌ تولید می‌شود که‌ تقریباً به‌ طور کامل‌ شامل‌گلوکز می‌شود و سپس‌ آنزیم‌هایی‌ به‌ آن‌ افزوده‌ می‌شود تا بیشتر گلوکز را به‌ فروکتوزتبدیل‌ کنند. شربت‌ حاصل‌ شامل‌ تقریباً 90% فروکتوز و HFCS90 می‌شود. برای‌ به‌ وجودآوردن‌ دیگر انواع‌ HFCS، HFCS90 با 100% شربت‌ ذرت‌ گلوکز در حضور میزان‌ مطلوب‌ از HFCSترکیب‌ می‌شود. پردازش‌ آنزیمی‌ که‌ 100% شربت‌ ذرت‌ گلوکز را به‌ HFCS90 تغییر می‌دهد، به‌صورت‌ زیر است‌: 1ـ نشاسته‌ ذرت‌ با آلفا آمیلاز ترکیب‌ می‌شود تا اینکه‌ زنجیره‌های‌کوتاه‌تر شکر با نام‌ الیگوساکاریدها حاصل‌ آید.

2ـ گلوکز میز که‌ توسط‌ آسپرجیلوس‌ به‌ وجود می‌آید در تخمیر زنجیره‌های‌ شکر رامی‌شکند تا گلوکز شکر ساده‌ به‌ دست‌ آید.

3ـ زیلوز ایزومراز، گلووکز را به‌ ترکیبی‌ شالم‌ حدود 42% فروکتوز و 52-50% گلوکز با یک‌سری‌ شکرهای‌ دیگر تبدیل‌ می‌کند.









سایر محصولات :
تحقیق درمورد شکر و جایگزینهای آن 68 ص

تحقیق درمورد شکر و...

دانلود پروژه کار‏آفرینی راه اندازی چاپ

دانلود پروژه کار‏آفرینی راه...

تحقیق درمورد شیوه ویرایش 12 ص

تحقیق درمورد شیوه ویرایش 12 ص...

تحقیق درمورد شیوه های گرمایش خورشیدی 15 ص

تحقیق درمورد شیوه های گرمایش خورشیدی...

تحقیق درمورد شیمی

تحقیق درمورد شیمی...

تحقیق درمورد شیرجه و استارت عکس

تحقیق درمورد شیرجه و استارت...

تحقیق درمورد شیر 38 ص

تحقیق درمورد شیر 38 ص...

تحقیق درمورد شوری خاک 70 ص

تحقیق درمورد شوری خاک 70 ص...

تحقیق درمورد شورای امنیت UNSC 45 ص

تحقیق درمورد شورای امنیت UNSC 45 ص...

تحقیق درمورد شوت سه گام

تحقیق درمورد شوت سه گام...

پاورپوینت درباره بررسی کاهش از انگ وتبعیض نسبت به افرادی که با ویروس ایدز زندگی میکنند

پاورپوینت درباره بررسی کاهش از...

تحقیق درمورد شهروند کیست حقوق شهروندی چیست 16ص

تحقیق درمورد شهروند کیست حقوق شهروندی چیست...

پاورپوینت نظریه های شهرسازی

پاورپوینت نظریه های شهرسازی...

تحقیق درمورد شهرکهای صنعتی 24 ص

تحقیق درمورد شهرکهای...

پاورپوینت درباره بررسی پتانسیل تولید رواناب در حوزه‌های آبخیز کوچک

پاورپوینت درباره بررسی پتانسیل تولید...

تحقیق درمورد شهرک یا آتی شهرتغییرشکل یک مکان مدنی 16 ص

تحقیق درمورد شهرک یا آتی...

تحقیق درمورد شهرسازی 87 ص

تحقیق درمورد شهرسازی 87 ص...

تحقیق درمورد شهرسازی

تحقیق درمورد شهرسازی...

تحقیق درمورد شهر های دیجیتالی 17 ص

تحقیق درمورد شهر...

پاورپوینت درباره بررسی مدیریت زباله در بیمارستا نهای

پاورپوینت درباره بررسی مدیریت زباله...

تحقیق درمورد شهر سازی 19 ص

تحقیق درمورد شهر سازی 19 ص...

تحقیق درمورد شهر دیجیتالی 35 ص

تحقیق درمورد شهر دیجیتالی 35 ص...

تحقیق درمورد شهر الکترونیک1

تحقیق درمورد شهر الکترونیک1...

تحقیق درمورد شهر الکترونیک

تحقیق درمورد شهر الکترونیک...

پاورپوینت درباره بررسی عوامل موثربرسلامت جسم وروان شاغلین زن در محیط کار

پاورپوینت درباره بررسی عوامل موثربرسلامت...

تحقیق درمورد شهر الکترونیکی 17 ص

تحقیق درمورد شهر...

تحقیق درمورد شهر الکترونیک 45 ص

تحقیق درمورد شهر الکترونیک...

تحقیق درمورد شناسایی مفهوم مدیریت آموزشی واصول آن

تحقیق درمورد شناسایی مفهوم مدیریت آموزشی واصول...

تحقیق درمورد تولید نایلون دسته دار
طرح درس سالانه دوم راهنمایی ریاضی
پروژه حرارت مرکزی با آبگرم
تحقیق درمورد مبانی اعتراض به آراء دادگاهها و مراجع قضائی
تحقیق درمورد تولید نایلون دسته دار
تحقیق درمورد کاربرد روش L1 تقریب در معادلات انتگرال تکین 21 ص
تحقیق درمورد فتوشاپ 30 صفحه ای
تحقیق درمورد فاسد شدن مواد غذایی 10 ص
تحقیق درمورد کاربرد فسفر در کشاورزی
تحقیق درمورد عیوب جوشکاری
تحقیق درمورد فروغ مرادی دوم انسانی
تحقیق درمورد کاربرد روش L1 تقریب در معادلات انتگرال تکین 20 ص
تحقیق درمورد فرم استخدام
تحقیق درمورد غنی سازی اورانیم 18 ص
تحقیق درمورد فروش اقساطی 30 ص
تحقیق درمورد فتوشاپ 2
تحقیق درمورد قصاص2
تحقیق درمورد فتوگرامتری
تحقیق درمورد فیزیولوژی ورزشی 32 ص
تحقیق درمورد فرهنگ واژه های سینمایی
تحقیق درمورد فرهنگ عمومی مقوله
تحقیق درمورد فتوسنتز
تحقیق درمورد فیزیک و فلسفه 34 ص
تحقیق درمورد فاطمه علیهاالسلام
تحقیق درمورد فرهنگ
تحقیق درمورد فرم پیشنهاد تحقیق پایان نامه ارشد
تحقیق درمورد فارکس
تحقیق درمورد فیزیک هسته ای
تحقیق درمورد قطب نما
تحقیق درمورد کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی 23 ص
تحقیق درمورد فتوشاپ
تحقیق درمورد کاربرد ریاضی در مهندسی برق 14 ص
تحقیق درمورد فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8ص
تحقیق درمورد فریبرز لکزائی
تحقیق درمورد فرم طرح کسب و کار
تحقیق درمورد فجایع طبیعی
تحقیق درمورد کاربرد کامپوزیت در ساختمان
تحقیق درمورد کاربرد علم فیزیک در ورزش 26 ص
تحقیق درمورد مبانی اعتراض به آراء دادگاهها و مراجع قضائی
تحقیق درمورد غیبت
تحقیق درمورد زلزله در ایران
قانون ضمانت تعهدات
تحقیق درمورد فرم خالی طرح کارآفرینی
تحقیق درمورد زندگی نامه و آثار قیصر امین پور
تحقیق درمورد کاربرد سرامیکهای پیشرفته 25 ص
طرح درس سالانه هدیه های آسمانی پایه دوم ابتدایی
تحقیق درمورد فیزیولوژی ورزش 18 ص
تحقیق درمورد زن در اسلام
تحقیق درمورد رله2
طرح درس فارسی پنجم
طرح درس فارسی دوم
طرح درس علوم 15 اسلاید
طرح درس علوم سوم ابتدایی
طرح درس سالانه ی ادبیات فارسی 3 دبیرستان
طرح درس علوم تجربی مخلوط کن
طرح درس سالانه هدیه های آسمانی پایه دوم ابتدایی 1
طرح درس عربی پایه سّوم راهنمایی درس سوّم سال تحصیلی 1386
طرح درس سالانه ی ادبیات فارسی 2 دبیرستان
طرح درس سالانه هندسه تحلیلی و جبر خطی پایه پیش دانشگاهی رشته ریاضی
طرح درس سالانه هدیه های آسمانی پایه دوم ابتدایی
طرح درس سالانه عربی 1 پیش دانشگاهی انسانی
طرح درس سالانه قرآن سوم راهنمایی
طرح درس سالانه نمونه زبان فارسی دبیرستان
طرح درس سالانه شیمی 3 دبیرستان
طرح درس سالانه علوم اول دبیرستان
طرح درس سالانه زبان فارسی 1
طرح درس سالانه ریاضی اول راهنمایی
طرح درس سالانه ریاضی گسسته پایه پیش دانشگاهیی رشته ریاضی
طرح درس سالانه ریاضی ریاپی (3) پایه سوم تجربی
طرح درس سالانه ریاضی 2 دبیرستان
طرح درس سالانه دین و زندگی2
طرح درس سالانه ریاضی درس هندسه ا پایایه دوم دبیرستان
طرح درس سالانه دوم راهنمایی ریاضی
طرح درس سالانه دین و زندگی
طرح درس سالانه درس هندسه(2) پایه سوم متوسطه
طرح درس سالانه دیفرانسیل (2) پایه پیش دانشگاهیی رشته ریاضی
طرح درس سالانه درس علوم کلاس چهارم ابتدایی
طرح درس سالانه درس زبان فارسی یک
طرح درس سالانه درس حسابان پایه سوم ریاضی متوسطه
طرح درس سالانه جغرافی پایه چهارم ابتدایی
طرح درس سالانه جغرافی پنجم
طرح درس سالانه ادبیات دبیرستان
طرح درس سالانه تاریخ پایه چهارم ابتدایی
طرح درس سالانه اول راهنمایی جغرافیا
طرح درس سالانه 2
طرح درس سالانه آمار و مدل سازی پایه دوم و سوم متوسطه
طرح درس سالانه چهارم فارسی سوم راهنمایی
طرح درس ریاضی پنجم
طرح درس سالانه علوم اول راهنمایی
طرح درس سالانه فارسی دو
طرح درس زبان فارسی
طرح درس ریاضی2 پایه پیش دانشگاهی رشته تجربی
طرح درس ریاضیات 1 دبیرستان
طرح درس ریاضی دوم راهنمایی

کلمات کلیدی :شربzwnj ذرzwnj گلوکز 100 شربzwnj ذرzwnj غذاهایzwnj پردازشzwnj شدهzwnj یکzwnj دیzwnj ساکارید نوشیدنیzwnj هایzwnj غیرالکلیzwnj میzwnj شود شربzwnj ذرzwnj نوشیدنیzwnj هایzwnj شدهzwnj اسzwnj اسzwnj کهzwnj پردازشzwnj شدهzwnj بهzwnj جایzwnj آنzwnj بهzwnj بهzwnj فروکوز اینzwnj شربzwnj بهzwnj میzwnj گلوکز فروکوز اسzwnj کهzwnj ساکاروز هایzwnj آنzwnj شربzwnj
  • ۹۶/۰۷/۲۴
  • آسمان آبی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی